Van klein bedrijf tot marktleider

Natuurlijke gezondheidsproducten, samengesteld op basis van aloë vera

Forever Living werd in 1978 opgericht met slechts 1 doel voor ogen: mensen helpen en hen producten aanbieden waarvan de goede werking bewezen was. Ondertussen zijn er wereldwijd miljoenen distributeurs actief in meer dan 150 landen. Een duidelijk bewijs dus dat de producten van Forever Living natuurlijke gezondheidsproducten zijn die het gebruiken meer dan waard zijn.

De samenstelling van de producten is voornamelijk gebaseerd op aloë vera. Van deze plant zijn er ongeveer 400 varianten die men aantreft over gans de wereld. Forever Living selecteert de meest waardevolle en exclusieve aloë vera om de schoonheids-  en gezondheidsproducten mee te maken. Op die manier garanderen we onze klanten een maximale werking.

Ontdek ons ruim gamma exclusieve producten en bel meteen voor een bestelling of meer info. Wij garanderen u de 30 dagen garantie, wat inhoud als u na 30 dagen niet tevreden bent van het product, u integraal uw geld terug krijgt.

Nog een reden dus om zeker de stap te zetten en te informeren naar onze natuurlijke gezondheidsproducten bij distributeur Karin Van de Voorde.

Contacteer ons!
0473 63 81 19